diumenge, 1 d’octubre del 2023
Teca
Rissotto de bolets
Vet aquí un arròs bullit amb una mica de gust. Els que, com un servidor, hem de menjar amb gairebé absència total de sal afegida hem d'empescar-nos alguna cosa que cobreixi el gust de les matèries insípides com l'arròs bullit.
Molt senzill: tallem una ceba tendra petita - no ratllada - i la fem caramelitzar a la paella amb un toc final de brandi abans de treure-la del foc. Fem el mateix amb uns quants bolets i els acabem amb molta moderació de quantitat i temps amb una picada d'all i julivert.
Rossegem unes quantes salsitxes sense sal preferentment de pollastre ben cuites.
Enretirem l'arrós als 14 minuts de bullir, el rentem i escorrim bé i ho passem tot per una paella més gran amb una mica de formatge ratllat baix en sal. La quantitat de formatge dependrà de la fortor del seu gust.
Ho posem en un bol a tall de motlle i el presentem al mig d'un plat pla.